BEHANDLINGAR OCH PRISER


MEDICINSK FOTVÅRD,  ca 60 min,  690:-
Genomgång av hela fötterna.
Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Naglar klipps, slipas och rensas. Ev förhårdnader, hälsprickor, liktorn, vårtor m m behandlas. Behandlingen avslutas med filning av fot, insmörjning och fotmassage. 

EXTRA FOTVÅRD,  medicinsk fotvård,  ca 75 min,  790:- 
För förtjockad hud och naglar som behöver extra tid i behandlingen. Genomgång av hela fötterna.
Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Naglar klipps, slipas och rensas, de fräses ned vid behov. Förhårdnader, hälsprickor, liktorn, vårtor m m behandlas. Behandlingen avslutas med filning av fot, insmörjning och fotmassage. 

DELBEHANDLING EXTRA,  medicinsk fotvård,  ca 45 min,  590:-
I denna behandling väljs behandling av hud eller naglar som behöver extra tid.
Prioritet på ett specifikt område, som t ex vårtor, liktorn, hälsprickor, nagelklippning, nageltrång, nedslipning av tjocka naglar och nagelsvampsnaglar. Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad och avslutas med insmörjning.

DELBEHANDLING,  medicinsk fotvård,  ca 30 min,  490:-
I denna behandling väljs behandling av hud eller naglar.
Prioritet på ett specifikt område, som t ex vårtor, liktorn, hälsprickor, nagelklippning, nageltrång, nedslipning av tjocka naglar och nagelsvampsnaglar. Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad och avslutas med insmörjning.

MEDICINSK FOTVÅRD MED UNDERBENSMASSAGE,  ca 90 min,  890:-
Genomgång av hela fötterna.
Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Naglar klipps, slipas och rensas. Ev förhårdnader, hälsprickor, liktorn, vårtor m m behandlas. Efter filning av fot fortsätter behandlingen med massage av underbenet  och avslutas med fotmassage. Tänk på att ha kläder som går att dra upp över knäna vid massagen  då jag även behöver komma åt knävecken. 

FOT- OCH UNDERBENSMASSAGE,  ca 30 min,  490:-
Massage som förebygger muskelspänningar i vaden och ökar blodcirkulationen. Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Tänk på att ha kläder som går att dra upp över knäna vid massagen då jag även behöver komma åt knävecken. 

FRISKVÅRDSFÖTTER,  ca 60 min,  860:-
FRISKVÅRDSFÖTTER DELBEHANDLING,  ca 30 min,  610:-
För dig med Friskvårdsbidrag från din arbetsgivare. Denna fotvårdsbehandling är främst i förebyggande syfte och rekommenderas inom friskvård. 
Jag tar emot Epassi. Behandlingen är momsbelagd. 

Ca 60 min:  Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad.  Naglar klipps, slipas och rensas. Ev förhårdnader behandlas. Behandlingen avslutas med filning av fot, insmörjning och fotmassage. Med tips och råd för just dina fötter.
Ca 30 min:  Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Sedan väljs behandling av hud eller naglar. Behandlingen avslutas med insmörjning. Med tips och råd för just dina fötter.


Prislistan gäller från 1 januari 2024. Ändring gjord 1 januari 2024.