BEHANDLINGAR OCH PRISER

FRISKVÅRDSFÖTTER  ca 60 min 740:-
För dig med Friskvårdsbidrag från din arbetsgivare. Denna fotvårdsbehandling är främst i förebyggande syfte och rekommenderas inom friskvård. 
Jag tar emot Actiway. Behandlingen är momsbelagd. 

Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad.  Naglar klipps och slipas. Ev förhårdnader behandlas. Behandlingen avslutas med filning av fot, insmörjning och fotmassage. 
Med tips och råd för just dina fötter.


MEDICINSK FOTVÅRD  ca 60 min  590:-
Uppmjukande fotbad. Naglar klipps och slipas. Ev förhårdnader, hälsprickor, liktorn, vårtor m m behandlas. Behandlingen avslutas med filning av fot, insmörjning och fotmassage. 


MEDICINSK FOTVÅRD MED UNDERBENSMASSAGE  ca 90 min  800:-
Samma som ovan. Efter filning av fot fortsätter behandlingen med massage av underbenet  och avslutas med fotmassage. Tänk på att ha kläder som går att dra upp över knäna vid massagen. 


FOT- OCH UNDERBENSMASSAGE  ca 30 min  400:-
Massage som förebygger muskelspänningar i vaden och ökar blodcirkulationen. Behandlingen börjar med ett fotbad. Tänk på att ha kläder som går att dra upp över knäna vid massagen. 

DELBEHANDLING  ca 30 min  400:-
Prioritet på ett specifikt område, som t ex vårtor, liktorn, hälsprickor, nagelklippning, nageltrång, nedslipning av tjocka naglar och nagelsvampsnaglar. Behandlingen börjar med ett fotbad.


Prislistan gäller från 1 januari 2019. Ändring gjord 21 december 2018.